iPhone 6 breekt nu al verkooprecords, 6 Plus meest gewild

iPhone 6 en iPhone 6 Plus
Je zult maar een pesthekel hebben aan de iPhone. Dan is dit even een mindere periode voor je, want het nieuwe toestel van Apple domineert momenteel het tech- en gadgetnieuws. Het apparaat moet nog verschijnen, maar breekt nu al verkooprecords.

In de eerste nacht dat het mogelijk was om de iPhone 6 en 6 Plus te bestellen, zijn er meer toestellen verkocht dan van de 5S en 5C vorig jaar in de eerste nacht. Dit heeft Apple aan Recode laten weten, maar doet daarbij geen uitspraken over concrete aantallen.

Apple had hier zelf al rekening mee gehouden en verwacht voor het eind van dit jaar 80 miljoen nieuwe iPhones te verkopen, tegenover 60 miljoen in dezelfde periode vorig jaar. Er lijkt zich ook al een duidelijke voorkeur voor de grotere iPhone 6 Plus af te tekenen. Kun jij nog steeds niet kiezen, dan hebben we hier wat tips voor je.

In Nederland beginnen de leveringen van de nieuwe iPhone op 26 september.

7 reacties

  1. Ik ben geen Apple hater maar dat vind ik toch redelijk verbazingwekkend.

    Werkelijk alles valt er aan tegen. De grootste upgrade is dat hij nu net als zijn concurrenten vervelend groot is. Verder vind ik hem er goedkoper en lelijker uit zien.

    Goede software kan voor een deel slechtere hardware compenseren. Maar ik vind de specs van de iPhone toch echt tegenvallen.

    En dan de prijs… De concurrentie zit rond de 500 euro. En de iPhone 6 tussen de 750 en 1100euro? Nee danku.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *