iPhone 11 Pro verslaat Galaxy S10+ volgens deze consumentenbond

iPhone 11 Pro verslaat Galaxy S10+ volgens deze consumentenbond
Na jaren staat Apple weer aan de top.

Consumer Reports, de Amerikaanse consumentenbond, is lovend over de nieuwe iPhone 11 Pro Max en de iPhone 11 Pro. Het is voor het eerst sinds jaren dat Apple zulke lovende woorden heeft gekregen van Consumer Reports. De afgelopen jaren was het Samsung die er met de winst vandoor ging, met de Galaxy S10+ als meest recente voorbeeld.

Volgens de Amerikaanse consumentenbond staat de iPhone 11 Pro Max op de eerste plek als het gaat om de beste smartphones, met de iPhone 11 Pro op plaats twee. Men is onder meer lovend over de flink toegenomen batterijduur, de fantastische camera’s en de kleinere zaken. Daarmee doelen ze op een sterkere glazen behuizing, betere waterbestendigheid, een helder display en snellere performance dankzij de nieuwe A13 chipset. Deze consumentenbond heeft de nodige uurtjes doorgebracht met de iPhones om tot deze conclusie te komen. Het is zeker geen theoretische beoordeling.

Voordat je naar de winkel rent heeft Consumer Reports nog een advies. Ze zijn van mening dat je echt niet hoeft te upgraden als je een iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR hebt. Ondanks de verbeteringen zijn de verschillen te klein om de grote aanschaf te rechtvaardigen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *