iPad Mini 2 uitgelekt: zoek de verschillen!

iPad Mini 2 uitgelekt
Daags na het uitlekken van de iPad 5-achterkant komt diezelfde bron met beeld van de iPad Mini 2. De langverwachte opvolger en gedoodverfde concurrent van de heersende nieuwe Nexus 7.

FanaticFone toont een rits foto’s van de achterkant en binnenzijde van de iPad Mini 2. Wat meteen opvalt is, nou ja, dat hij dus bijna niet anders is dan de huidige iPad Mini. Alleen het prominente Apple-logo is er niet meer los opgeplakt, maar wordt door middel van een uitsnede en een stukje kunststof aan de binnenkant weergegeven. De plaats van de audioknopen en de audiojack zijn verder exact gelijk.

iPad Mini 2 uitgelekt

‘Dit jaar nog op de markt’

Wat veel boeiender is aan de iPad Mini, is de vraag: krijgt de compacte tablet nou wel of niet dat 7,9-inch Retina-scherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels? De Wall Street Journal komt vandaag met een stukje waarin ze zeggen val wel, én dat hij toch in het vierde kwartaal op de markt komt. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten die de lanceerdatum naar 2014 hadden verschoven. Producenten als Sharp en LG zouden zich inmiddels aan het voorbereiden zijn om de productie van deze high-res schermen te starten, en ironisch genoeg schijnt Appel wederom een beroep op aartsrivaal Samsung te moeten doen voor voor de iPad Mini-schermen.

iPad Mini Retina vs Google Nexus 7. Dat wordt een interessante strijd, tabletfreaks.

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/iPad_Mini_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. zegt men dat een VW Golf jarenlang hetzelfde blijft en dus saai is, maar die Golf veranderd nog meer dat een ipad of ipad mini, echt erg. 1 ding weet ik nu al wel, de prijs zal wel anders zijn als het vorige model, namelijk weer duurder…

  2. De Nexus 7 heeft een briljante prijs en een fantastisch full HD scherm, Apple heeft daarentegen het betere ecosysteem voor apps. Dit wordt een damn moeilijke keuze.

    Ach, dan maar allebei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *