Het wordt vanavond spannend voor de Bitcoin

bitcoin-spannende-avond
En dit is waarom…

We zagen vrijdag dat dat de Bitcoin aan een rally begon die de koers duizenden Euro’s deed stijgen. Veel analisten noemen de positieve woorden van de Chinese president over Blockchain als een van de aanjagers van de Bitcoin-koers. Inmiddels hebben we de eerste Europese werkdag na de rally gehad en kunnen we de balans opmaken. Bij aanvang van de dag steeg de Bitcoin licht en stegen de andere cryptomunten harder.

In de loop van de dag zagen we dat de Bitcoin consolideerde en de groei voor de overige cryptomunten doorzette. Inmiddels zien we dat de Bitcoin licht negatief is, terwijl de andere cryptomunten wel blijven stijgen. Dit zijn de live-koersen die ik om 18.00 uur vastlegde.

bitcoin-top-5-cryptomunten-rally-zet-door

De vraag is natuurlijk wat de Bitcoin nu gaat doen. Zoals in de titel aangegeven wordt vanavond een spannende avond. China is namelijk geschrokken van alle commotie en heeft via diverse staatsmedia laten weten dat men zeker de innovatieve Blockchain-technologie wil omarmen, maar dat dit anders ligt voor cryptomunten. Die wil men niet omarmen en de Bitcoin werd daarbij specifiek als ‘niet rationeel’ genoemd. De vraag is natuurlijk hoe de markten hierop gaan reageren. Als het waar is dat de berichten uit China de koers van de Bitcoin zo omhoog stootte zal deze mededeling vanavond eerst in de Amerikaanse en later in de Aziatische markt wellicht tot een sterke koersdaling leiden.

Aan de andere kant zien we dat de zoekvolumes in Google snel stijgen. Mocht de Bitcoin deze jobstijding doorstaan zou er wel eens een grotere bull rally kunnen volgen. Kortom, het wordt een spannende avond voor de Bitcoin. Om de spanning te verminderen kan je wellicht deze hilarische uitleg over Bitcoin nog eens bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *