Het gaat niet goed met de Bitcoin

Het gaat niet goed met de Bitcoin
Het tegenovergestelde van een run is gaande.

Het einde van het jaar is in zicht. Als je kijkt naar voorgaande jaren dan mikt men vaak op een opleving van de crypto coins. Vorig jaar viel dat vies tegen en ook dit jaar hoeven we vooralsnog weinig spectaculairs te verwachten.

De hele week zit Bitcoin al in een dikke dip. Afgelopen maandag werd een ‘hoogtepuntje’ bereikt van ongeveer 7.500 dollar. Sindsdien is de cryptomunt aan het dalen. Het voorlopige dieptepunt werd vanochtend bereikt met een koerswaarde van 7.120 dollar. Een moment voor investeerders om te kopen, want sindsdien zit de prijs weer enigszins in de lift.

Bitcoin staat op het moment van schrijven op een waarde van 7.175 dollar. Een doorbraak richting de 8.000 dollar zit er niet in. Zoals het er nu naar uitziet gaat Bitcoin met een dalende lijn het nieuwe jaar in. We hebben nog twee weken te gaan voor het nieuwe jaar aanbreekt. In cryptoland kan alles gebeuren, het gaan wat dat betreft interessante weken worden zo vlak voor het nieuwe jaar.

One comment

  1. Het gaat juist prima met het speculatiespeeltje.
    De echte ‘belegger’ heeft inmiddels met dikke winst verkocht, blijft de koers een beetje drukken tot onder de 5000, of zelfs veel lager, en gaat dan weer goedkoop inkopen.
    Als je niet in die groep thuishoort kun je beter uit de buurt blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *