GoSun Stove: BBQ’en in de winter!

GoSun-Stove
Heb je met de kerstdagen een hekel aan binnenshuis gourmetten? Dan ga je toch lekker buiten vlees bereiden met deze winterBBQ.

Inmiddels ligt het barbecueseizoen alweer een tijdje achter ons, maar met de GoSun Stove bestaat dit seizoen ook nog in hartje winter. Je hebt er niet eens kolen voor nodig, want deze moderne BBQ verwarmt zichzelf door middel van zonne-energie. Een fris winterzonnetje is dus wel handig.

GoSun-Stove

Zonlicht
Het handige inklapbare design van de GoSun Stove maakt hem bovendien uitermate geschikt om met je mee te nemen als je op pad gaat, zeker met een gewicht van 3 kilo. De grote weerkaatsende platen vangen het zonlicht op, en zetten deze warme om in hitte, zodat er temperaturen van 285 graden gehaald kunnen worden.

Na het verorberen van een gezonde hoeveelheid vlees zin in een bakje koffie of thee? Door de Stove rechtop te zetten kun je er ook gemakkelijk water in koken. Of wacht dat je van wat muffins? In twintig minuten tijd bak je in de buitenlucht probleemloos een verse lading zoetigheid. Zoals je in onderstaande timelampse kunt zien.

[gv data=”gAClrj7_8WQ”][/gv]

Voor 279 dollar (omgerekend 222,93 euro) haal je jouw eigen GoSUn Stove in huis. De handige BBQ is te bestellen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *