Getest: deze smartphones laden het snelst op

Getest: deze smartphones laden het snelst op
Snellader hier, snellader daar… Als je snel een volle accu wilt, dan heb je keuze te over. Maar welke smartphone moet je hebben om het snelst de 100% te halen?

Je herkent het vast wel: je wilt de deur uit, maar je smartphone-accu is bijna leeg. Nog even snel aan de lader dus, zodat je niet het risico loopt dat het scherm te vroeg op zwart gaat. Maar de ene telefoon is sneller opgeladen dan de andere, ook al gebruik je altijd een snellader.

YouTuber Danny Winget besloot de proef op de som te nemen en legde een aantal recente flagships aan de lader: de iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5 en HTC U11. Opvallend genoeg wonnen niet de twee grootste fabrikanten, maar trok OnePlus aan het langste eind.

De OnePlus 5 haalde in 30 minuten liefst 62 procent. De iPhone 8 Plus kwam in dezelfde tijd tot 53 procent, net iets minder dan de HTC U11 met 57 procent. Samsung scoorde verreweg het slechts met de Note 8, die niet verder kwam dan 36 procent.

Mocht je benieuwd zijn of de resultaten na 60 minuten laadtijd hetzelfde zijn, check dan vooral de video hieronder.

[gv data=”giNDmdKBu0Q”][/gv]

Nog geen reacties

  • @ffw88: Niet zo vreemd want in Airplane mode Fastcharging mode staat dan standaard UIT !

   Je kan bij settings ook manueel fastcharge AAN/UIT zetten en om de 1 of andere reden staat die in airplane mode standaard op UIT.
   Ja, dat scheelt een slok op een borrel.

   Weinig diepgang deze test. Zien we wel vaker op YT tegenwoordig waar het alleen draait om views, subs en likes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *