Gerucht: ‘budgetversie’ LG G6 onderweg

Ga jij er eentje kopen?
Inclusief de innovatieve display ratio.

De LG G6 is inmiddels enkele weken verkrijgbaar en onderscheidt zich vooral door zijn vernieuwende scherm. Het aparte aspect ratio in combinatie met high end-specs moet nieuwe consumenten naar het bedrijf lokken. Gezien de positieve ontvangst voor het toestel, lijkt een G6 Mini-variant dan ook onderweg.

Dat meldt TechnoBuffalo op basis van interne LG documenten die het in handen heeft gekregen. Het toestel in kwestie krijgt waarschijnlijk een 5,4 inch-display (0,3 inch kleiner dan het vlaggenschip) en heeft een screen-to-body ratio van iets minder dan 80%. Ook de 18:9 display ratio wordt behouden lijkt het.

Naast de grootte van het beeldscherm is er op dit moment niet veel meer bekend over de LG G6 Mini. Wel is het vaak dat de Mini-variant niet alleen kleiner is, maar ook vaak over mindere hardware beschikt dan zijn grote broer.

Buiten Sony, dat ook haar Compact-lijn van relatief vergelijkbare specs voorziet als de reguliere modellen, kiezen veel andere tech-giganten voor deze manier van handelen. Op deze manier zou LG echter wel de prijs kunnen drukken, waardoor meer consumenten in aanraking zouden kunnen komen met de vernieuwende display ratio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *