Gaat de Sony Honami ‘Mini’ de iPhone 5S beconcurreren?

Sony Honami Mini
Hoewel het nieuwe vlaggenschip van Sony, de Honami, nog niet onthuld is, wordt er al gesproken over een compactere versie. Deze zou tevens de concurrentie aan moeten gaan met de iPhone 5S.

Het zou gaan om een toestel met een 4 of 4,3 inch-scherm die verder dezelfde specificaties zou krijgen als zijn grote broer, zoals bijvoorbeeld de quadcore Snapdragon 800-chip. Wat opvallend is. Toestellen als de Galaxy S4 Mini en de HTC One Mini hebben namelijk duidelijk mindere specs dan de grote modellen.

Uiteraard gaat het hier nog om geruchten en kunnen we ze vermoedelijk met een korreltje zout nemen. Zo zal de “Honami Mini” hoogstwaarschijnlijk niet de Cybershot-camera van de grote variant krijgen, aangezien daar een flinke behuizing voor nodig is.

Verwacht wordt dat zowel de Honami als de “Honami Mini” begin september worden onthuld door Sony. Dan gaat namelijk de elektronicabeurs IFA 2013 van start in Berlijn. De iPhone 5S wordt vermoedelijk ook rond deze periode geïntroduceerd. (via: androidauthority.com)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *