Dit verdienen de populairste YouTubers in 2015

PewdiePie bestverdienende YouTuber van het jaarHet zal je ondertussen niet eens meer verbazen hoeveel geld sommige YouTubers verdienen met hun vlogs. Toch blijft er eentje met kop en schouders boven de rest uitsteken.

Je raadt het misschien al: Pewdiepie blijft nog steeds de YouTuber die het meest verdiend met zijn gamevideo’s. De Zweedse Felix Kjellberg heeft het afgelopen jaar namelijk 12 miljoen dollar verdiend, zo vertelt het zakenblad Forbes. Het blad publiceerde ook een lijst van de tien bestverdienende YouTubers. Uit de lijst is op te maken dat niet alleen gamingvideo’s het goed doen, want ook prank-video’s en food-vlogs zijn behoorlijk populair.

De tweede plek in de lijst is voor het komische duo van Smosh. De twee mannen, Ian Hecox en Anthony Padilla, verdienden samen zo’n 8,5 miljoen dollar per jaar. Ze staan op een gedeelde tweede plek met een ander duo, genaamd de Fine Brothers. Broers Benny en Rafi Fine laten in hun video’s kinderen en ouderen reageren op de nieuwste gadgets of trends. Alle tien de YouTube-sterren die in de lijst voorkomen zijn miljonair. De laatste in het lijstje verdient namelijk nog steeds 2,5 miljoen dollar in een jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *