Dit is de duurste PlayStation van Marktplaats

PS4
Meer dan duizend piek voor een console? Jazeker.

Gelimiteerde dingen zijn serieus geld waard. Of het nu over auto’s, stripboeken of games gaat. In 2014 kondigde Sony een bijzondere PlayStation 4 aan. De gelimiteerde PS4 20th Anniversary vierde het twintigjarige bestaan van de console. 12.300 exemplaren zijn er van geproduceerd. Dit aantal is geen willekeurig gekozen getal. Het productieaantal verwijst naar de datum van de lancering van de eerste PlayStation, namelijk 3 december 1994.

Landen over de hele wereld kregen een greep van die 12.300 beschikbare 20th Anniversary PS4’s. De bijzondere console werd iets duurder geprijsd dan een reguliere PlayStation 4. Het apparaat werd hier in Europa verkocht voor een adviesprijs van 499 euro.

De 20th Anniversary PlayStation 4 is te herkennen aan een speciale badge. Daarnaast is de console uitgevoerd in een unieke grijze kleur. Precies dezelfde kleur als de oorspronkelijke PlayStation.

Zo’n 20th Anniversary PlayStation 4 is nu, bijna drie jaar na lancering, geld waard. Op Marktplaats wordt momenteel een 20th Anniversary PS4 aangeboden voor een prijs van 1.400 euro. Bijna 1.000 euro duurder dan de oorspronkelijke adviesprijs. Er is op dit moment een bod uitgebracht van 1.337 euro op de console. De advertentie kun je hier bekijken.

[gv data=”7iIxCksnR9Y”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *