Dit betaal je gemiddeld voor een tweedehands iPhone X

Tweedehands iPhone X
Apple-producten staan erom bekend dat ze ook tweedehands behoorlijk wat opbrengen, maar de iPhone X zet in dat opzicht een nieuw record.

De iPhone X gaat in de Verenigde Staten over de toonbank voor 999 dollar, als je voor het basismodel kiest tenminste. Dat is veel geld, maar als je ziet wat een gebruikt toestel nog waard is, dan valt het allemaal wel mee. Het Amerikaanse B-Stock onderzocht de prijzen van de iPhone X en kwam tot de conclusie dat ze voor gemiddeld 849,15 dollar van de hand gaan.

Zelfs bedrijven die grote partijen gebruikte iPhones opkopen zouden gemiddeld 75 procent van de nieuwprijs betalen. Kortom: die iPhone X kun je altijd voor een goede prijs kwijt. De vraag is natuurlijk hoe lang dat nog duurt, want zodra er nieuwe toestellen in de winkels liggen, zal ook de vraag naar de iPhone X ongetwijfeld afnemen. Zie er dan nog maar eens 850 dollar voor te vangen.

In september moeten er drie nieuwe iPhones op de markt komen: een goedkopere variant met 6,1-inch LCD-scherm en twee opvolgers voor de iPhone X. De ene krijgt een 5,8″ OLED-scherm, de andere een OLED-display van 6,5″.

One comment

  1. > Kortom: die iPhone X kun je altijd voor een goede prijs kwijt.
    Niet als je ‘m een keer hebt laten vallen. Da’s dan een dure barst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *