Deze smartphone van Sony is goedkoop!

Deze smartphone van Sony is goedkoop!
En daar zijn we alleen maar blij om…

We weten dat Sony vaak met goede smartphones komt, maar die zijn meestal aan de dure kant. Het komt dan ook goed uit dat Sony vandaag een smartphone presenteerde die nog geen €200 kost.

De Xperia L1 heeft een 5,5 inch HD scherm met een herkenbaar Sony design. De telefoon is dus strak en ziet er precies hetzelfde uit als andere Xperia telefoons. Hij is verkrijgbaar in het zwart of in het wit.

De Xperia L1 beschikt over Android Nougat en heeft een Quad-core processor waardoor je geen problemen ervaart met het besturingssysteem. De smartphone beschikt over een 4G LTE verbinding en 2GB aan RAM geheugen.

Het downloaden en opslaan van content kan op de 16GB aan intern geheugen, dat je ook verder kunt uitbreiden met een MicroSD geheugenkaartje tot 256 GB. Er is dus altijd genoeg plek voor je foto’s en video’s.

Ook beschikt de telefoon over twee camera’s. De main-camera beschikt over 13 megapixel en de front-camera beschikt over 5 megapixel. Geen grote getallen dus, maar volgens Sony ‘kun je er altijd prachtige en gedetailleerde foto’s mee maken.’ Daarnaast kun je volgens Sony door het scherm de foto’s in hoge kwaliteit terug kijken.

Ook werkt het programma Smart Cleaner altijd op de achtergrond om automatisch ongebruikte processen en gecachete gegevens te stoppen zodat de smartphone minder snel opgeladen hoeft te worden.

De Xperia L1 is vanaf eind april verkrijgbaar voor €200. En het is bijvoorbeeld een hele hoop minder dan de Sony Xperia XZ Premium, die €749 gaat kosten.

6 reacties

  1. Dit is een serieuze vraag: Is dit een advertorial? Ben zelf Sony fan, en dit lijkt me een prima telefoon maar de tekst is wel erg wervend. Bijna alsof de advertorial tag vergeten is.

    OT: Ziet er netjes uit, zeker voor 200 euro. Ik ben erg blij met mijn XZ maar de casing is plastic en zeker niet de euros waard die ik er voor betaald heb. Hoop dat de premium dat beter voor elkaar heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *