Deze 7 nieuwe Apple MacBooks zijn onderweg

Deze 7 nieuwe Apple MacBooks zijn onderweg
Wat kunnen we verwachten?

Apple heeft plannen om de MacBook line-up flink uit te gaan breiden. Er staan maar liefst zeven nieuwe modellen op de agenda van de Amerikaanse techgigant uit Cupertino. Apple heeft de plannen ingediend bij de Eurasian Economic Commission.

Het gaat om modelnummers A2141, A2147, S2158, A2179, A2182 en A2251. Gezien het productnummer is de verwachting dat deze nieuwe varianten binnen de huidige line-up gelanceerd gaan worden. Verwacht dus geen compleet nieuwe MacBooks, maar een update binnen de serie die nu te koop is.

De kans is groot dat Apple de MacBooks over een niet al te lange tijd zal aankondigen. Een marktlancering is dit jaar sterk aannemelijk. Wat we precies mogen verwachten qua hardware is niet bekend. Dit soort informatie valt niet af te lezen van de geregistreerde productnummers. Er gaan al jaren geruchten dat Apple overweegt de 17-inch MacBook Pro terug te brengen. De grootste MacBook ooit is sinds 2012 uit het gamma gehaald en kreeg nooit een opvolger. Of die tussen deze reeks zit is koffiedik kijken. (via Macrumors)

Lees ook: Apple lek: jouw kabels en accessoires worden nutteloos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *