‘De iPhone 11 kan andere smartphones opladen’

'De iPhone 11 kan andere smartphones opladen'
De feature bestaat echter niet.

Een nieuwe feature, als eerste mainstream aan bod gekomen met de Huawei Mate 20 Pro, wat we steeds vaker zien is het draadloos opladen van andere smartphones. Onder Android-toestellen inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Het is wel een gimmick, want echt snel is de technologie nog niet.

Ook met een iPhone 11 kun je draadloos opladen. Dit brengt meteen de vraag naar boven of je andere toestellen kunt opladen met de iPhone. Apple heeft niet bekendgemaakt dat de iPhone 11-reeks deze functie gaat krijgen. Het is technisch echter wel mogelijk. Dat stelt Sonny Dickson op basis van bronnen.

De hardware zou in de iPhones aanwezig zijn, dus in theorie is het mogelijk. Apple zou echter niets in een dergelijke functie hebben gezien om dit mogelijk te maken. Er waren wel geruchten dat de iPhone 11-serie de feature zou gaan krijgen. Dickson stelt dat Apple de functie heeft uitgeschakeld in de software van de telefoon. Het is niet bekend of het draadloos opladen van andere apparaten met je iPhone in een later stadium wel gaat gebeuren.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *