Das pech, laptop weg!

Das pech, laptop weg!
Niet iedereen is te vertrouwen…

Terwijl CES 2017 ten einde liep, besloot iemand dat hij twee nieuwe laptops nodig had en stal twee prototypes van Razer. Zo bespaar je wel een hoop geld, maar het is natuurlijk niet de bedoeling!

Op de Facebookpagina van Min-Liang Tan, CEO van Razer, was het volgende bericht te lezen: “Ik ben zojuist geïnformeerd dat twee van onze prototypes zijn gestolen van onze kraam op CES vandaag. We hebben inmiddels maatregelen genomen.”

Het is niet precies bekend welke prototypes zijn gestolen. Maar aangezien Razer op CES twee prachtige laptops presenteerde, waaronder Project Valerie, kun je wel veronderstellen welke precies zijn gestolen.

Het is ook niet duidelijk welk motief er achter de diefstal ligt. Wilde iemand per se over de allernieuwste laptop beschikken? Of probeert een concurrent de technologie van Razer te stelen? Tan houdt in ieder geval alle opties nog open.

Het is niet de eerste keer dat er laptops van Razer gestolen zijn, die nog niet in de winkel te koop zijn. In 2011 werden twee experimentele Blade laptop prototypes gestolen van een research and development faciliteit in San Francisco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *