Pooductive is de beste poep-gerelateerde app ever

Shit phone meisje
Appen en bouten, het blijft een gouden combinatie. Goudzoeker ontwikkelaar Ricardo Gruber brengt de twee definitief samen in deze krankzinnige app.

Kakken. Bouten. De bleke jongen met de bril bezoeken. Uit je sterretje brullen. Hoe je het ook wilt noemen: het is een populair tijdverdrijf voor jong en oud. Eigenlijk net als appen.

Poep je wel eens? Je bent niet de enige. Dankzij Pooductive kun je nu in contact komen met mannen en vrouwen die net als jij regelmatig een fax uit Darmstad ontvangen. Met de app kun je “converseren, filosoferen en ideeën uitwisselen” tijdens de grote boodschap.

De omschrijving van de app in de App Store luidt als volgt:

Zie het als een magische plek waar mensen elkaar wereldwijd in anonimiteit kunnen ontmoeten om te genieten van een moment van zen, vrede en rust

Zen, vrede, en rust. Nimmer hoorde ik een treffender omschrijving van de stoelgang. Ricardo Gruber is niet alleen een geniaal programmeur, maar ook een getalenteerd poëet. Overigens probeerde hij al eerder 10.000 euro in te zamelen voor de ontwikkeling via Kickstarter. Dat leverde drie investeerders en 184 euro op.

Download ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *