Bitcoin schiet omhoog

Bitcoin
Als een raket is de cryptomunt aan juli begonnen.

De eerste helft van 2018 was een rare voor Bitcoin, maar ook voor andere cryptomunten. Januari was nog een echte piekmaand, maar daarna ging het bergafwaarts vol dieptepunten. We zijn in de maand juli aangekomen en dat betekent dat de laatste zes maanden van het jaar gaan beginnen. Meestal is het najaar voor cryptocurrency een stuk rooskleuriger in vergelijking met de eerste helft van een jaar en die trend wordt in elk geval vandaag gestart.

Sinds vanmorgen stijgt de Bitcoin langzaam. Omstreeks half 1 barstte het pas echt los. In slechts een uur tijd steeg de prijs met zo’n 200 á 300 dollar. Als een raket is een bijna kaarsrechte lijn naar boven zichtbaar. Alsof de Bitcoin een trap heeft genomen, want aangekomen op een ‘verdieping’ loopt de koerslijn weer behoorlijk vlak.

Zal de munt even op adem komen om de volgende verdieping te gaan nemen? Investeerders zitten weer actief in de stoel, want de flinke opmars stemt positief.

5 Comments

  1. klinkt leuk als je bitcoin al hebt, voor nieuwe kopers zijn dit soort getallen aantrekkelijk uitziende valkuilen.

    • @donstil: idd … en de timeframes van die posts worden ook steeds korter.

      Nu 12 uurs chart om een 5% stijging als een “raket” te kunnen omschrijven. Neem eens de jaarkaart en dan kijjennof je nog een raket ziet ( neerstortend ja 🙂

  2. Als een raket omhoog met 5%? Wauw. Dit slaat nergens op. In cryptoland zijn we percentages van 100% tot tot 1000% gewend. Nu is 5% een raket. Het blijft tussen 6.000 en 7.000 USD schommelen, wat nog zeer laag voor Bitcoin is aangezien het vorig jaar tussen 10.000 en 20.000 schommelde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *