Bitcoin opnieuw naar laagste punt van het jaar

Coindesk
Zwaar weer voor de cryptomunt.

Soms herstelt de Bitcoin, maar de klap naar beneden komt telkens harder aan. Dat is de trend die het hele jaar al zichtbaar is. Gisteravond, vlak voor middernacht, bereikte Bitcoin een dieptepunt met een waarde van 5.799 dollar.

Afgelopen zondag stond de munt op het laagste punt van 2018 met een waarde van 5.786 dollar. Enige hoop op herstel kon de prullenbak in, want afgelopen week was na wat koersstijgingen opnieuw het teken van dalingen. Sinds donderdagavond is de koers weer aan het dalen, met het voorlopige dieptepunt van 5.799 dollar tot gevolg.

Met dit tempo kan aanstaande zondag een nieuw 2018-low prijs worden gehaald. Investeerders die eerder een grote mond hadden hoor je nu niet meer. Ook deze groep beseft dat voorspellen van de koers vrijwel kansloos is. Sommigen verwachten nog steeds een flinke opmars in waarde tegen het einde van het jaar, zoals bijna ieder jaar aan de orde is. Met deze dalende trend kun je daar echter je vraagtekens bij zetten.

2 Comments

  1. > Sommigen verwachten nog steeds een flinke opmars in waarde tegen het einde van het jaar, zoals bijna ieder jaar aan de orde is. Met deze dalende trend kun je daar echter je vraagtekens bij zetten.
    Het één sluit het ander toch niet uit? De lijn kan best het hele jaar dalen en aan het eind weer een beetje opveren.

    • @koeberg: Niemand weet precies hoe iets gaat lopen, en dat is ook de reden dat maar een hele kleine groep superrijk zijn geworden met crypto omdat zij in iets investeerden waar niemand van wist welke kant het op zou gaan.
      De meesten verliezen gewoon geld. Het is een zero sum game, simpel zat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *