‘Apple komt volgend jaar met een vouwbare iPad’

'Apple komt volgend jaar met een vouwbare iPad'
Gaat Apple het helemaal anders doen?

Met iPadOS heeft Apple bewezen niet bang te zijn om radicale nieuwe beslissingen te nemen. Ze zullen ook wel moeten zou je bijna denken, want de markt van de tablets is verzadigd. Als Apple op de manier door bleef gaan zoals ze jaren deden zou de iPad bedolven worden in alle tablets die tegenwoordig op de markt komen.

Wat dat betreft is dit nieuwe gerucht zo gek niet. Volgens analist Jeff Lin van IHS Markit is Apple nog niet klaar met radicale beslissingen nemen omtrent de iPad. De analist stelt dat Apple volgend jaar met een vouwbare iPad op de markt gaat komen. Het scherm moet uitgeklapt ongeveer net zo groot worden als een MacBook. Daarnaast zou er ondersteuning voor 5G zijn. Meer details zijn er niet bekendgemaakt.

In de media reageert men afwachtend op het nieuws. Apple en een vouwbare iPad ziet men nog niet zo gauw gebeuren. Zeker gezien de ontwikkelingen die Samsung heeft met de vouwbare Galaxy Fold. Het gaat in dit geval om een smartphone en de iPad is een tablet, maar er zijn nog veel vraagtekens als het gaat om deze vouwbare techniek. Voor nu nemen we het gerucht dan ook met een korreltje zout. (via 9to5Mac)

Lees ook: Dit kan je verwachten van de nieuwe generatie Macbooks

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *