Apple doet het dit jaar anders met de iPhone-onthulling

Apple
En dat is voor het eerst.

De iPhone-keynotes van Apple zijn al jaren live te volgen. Via de website van Apple komt er altijd een speciale sectie online waar je op in kunt schakelen. Een vereiste was wel dat je op de site van Apple moest kijken. Een alternatief was er niet.

Het techbedrijf uit Cupertino speelt met andere mogelijkheden. Zo werd in het verleden het Gather Round-event ook live gedeeld via Twitter en met het aanstaande iPhone-event gaat Apple nog een stapje verder. Het is weer zo’n stap waarvan je denkt; wat zou Steve Jobs hiervan gevonden hebben?

Apple stapt af van de exclusiviteit om de livestream voor het iPhone-event enkel op de eigen website uit te zenden. Voor het eerst zal de onthulling van de nieuwe iPhones namelijk live op YouTube te zien zijn. Voorlopig zijn de verwachtingen mild rond de nieuwe iPhones van dit jaar. Men mikt vooral op een hardware update. Echte vernieuwingen komen pas in 2020, aldus diverse insiders in eerdere berichtgevingen.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Nog geen reacties

 1. Is dit zo bijzonder om er een artikel over te schrijven, Android fabrikanten doen dit al jaren.
  Ik denk dat het klapvee niet meer wil komen, om weer naar de ‘innoverende’ en over geprijsde rommel producten te kijken, die je 5 minuten later ook op andere nieuws website’s ziet.

  • @johank1: Als Apple ook maar iets anders doet dan is dat bijzonder en brengen ze het alsof het wereld nieuws is.
   Let maar op hoe straks bepaalde zaken gepresenteerd worden.
   Het is allemaak zo underwhelming dat de leaks zich nu al focussen op de Iphone in 2020, simpelweg omdat dit model vrijwel niemand boeit, nu al niet, ver voor release.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *