Zoveel mensen betalen maandelijks voor Apple Music

Zoveel mensen betalen maandelijks voor Apple Music
De dienst groeit en groeit.

Het in 2015 opgerichte Apple Music is vooralsnog een succes voor het techbedrijf uit Cupertino. Spotify zal serieus last hebben van het bestaan van de Amerikaanse streamingdienst, want nog steeds groeit Apple Music elke maand.

Volgens Numerama heeft Apple inmiddels 60 miljoen abonnees die maandelijks een tientje betalen voor de dienst. Dat heeft Apple-topman Eddy Cue tegenover de site bekendgemaakt. Een maand geleden was er nog sprake van 50 miljoen betalende leden van de muziekdienst.

Hoewel Spotify enkele tientallen miljoenen abonnees meer heeft, is het knap wat Apple in vier jaar voor elkaar heeft gekregen. Apple Music is zowel te gebruiken op iOS als op Android. De verwachting is echter dat vooral iOS-gebruikers gebruik maken van Apple Music. Dit najaar komt Apple Music ook als losse applicatie naar de Mac. Eerder dit jaar kondigde Apple aan te gaan stoppen met iTunes.

In tegenstelling tot Spotify is Apple Music niet deels gratis te gebruiken. Je moet dus betalen. Wel hanteert Apple een proefabonnement, de eerste drie maanden is Apple Music gratis. Wel opletten als je het abonnement wil stopzetten. Na drie maanden zal er automatisch 9,99 euro worden afgetrokken van je bankrekening.

Lees ook: Zoveel mensen betalen iedere maand voor Spotify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *