Zo ziet een iPhone met groter scherm eruit

Zo ziet een iPhone met groter scherm eruit
Er schijnt in Cupertino hard gewerkt te worden aan iPhones met grotere schermen. We horen het vandaag voor de zoveelste keer. Apparata geeft inzicht in alvast hoe zo’n iDevice er mogelijk uit komt te zien.

iPhones met grotere displays. Naast de budgetiPhone is dat toch wel de meest gehoorde speculatie uit de compounds van Apple. Niet alleen over de aanstaande 5S die in september wordt gelanceerd en mogelijk een 4,3-inch scherm krijgt, het gaat ook over prototypes waar op Apple HQ mee getest wordt. Dit schrijft de Wall Street Journal vandaag, een krant die doorgaans betrouwbare bronnen & deepthroats heeft binnen Apple.

Eerder meldde Reuters al dat er gewerkt wordt aan telefoons met 4,7 en 5,7 inch schermen. Daarnaast claimt WSJ dat er een iPad met een scherm van iets kleiner dan 13 inch over de burelen schuift bij Apple. Kortom, naast mini-iPads focussen ze zich ook op maxi-iPads. Maar ook dat gerucht doet al langer de ronde.

Zo ziet een iPhone met groter scherm eruit

Enfin, terug naar die grotere iPhone. Designer Johnny Plaid heeft alvast een ontwerp gemaakt van een Apple-apparaat met groter scherm. Hierbij verdwijnt de bezel (rand om het scherm), en dat ziet er best fraai uit. Hij noemt zijn ontwerp de iPhone 6 en op Behance geeft hij een sloot aan verzonnen details vrij.

Foto’s HIERO.

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/iPhone_6/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. De bezal weg zou fantastisch zijn, zeker bij een iPhone is die aardig dik, maar dit lijkt me wel erg onwaarschijnlijk.

    ‘Designer’ Johnny zou zich moeten schamen omdat hij zou moeten weten dat het niet kan, en daarnaast is het design wel erg inspiratie loos. Al zou dat laatste wel eens het meest realistisch kunnen zijn.

  2. inspiratieloos is dan ook troef bij Apple, het toestel ziet er sinds de eerste iphone nog steeds hetzelfde uit…als je dit vergelijkt met de eerste HTC’s en de HTC One.

  3. Ik heb nu een HTC One Google Edition maar als er een iPhone zou komen met het formaat en design als de onderste mockup kom ik gelijk weer terug naar het iOS kamp. Mooi ding zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *