Zo krijg je 6 bad ass Batman-games helemaal gratis

Badass
6 van de beste Batman-games, gratis en voor niets.

Fans van Batman, LEGO en/of awesome games opgelet, want de komende dagen kun je gratis een zestal Batman-games voor PC downloaden (en ze voor altijd houden) via de Epic Games Store. PC-gamers krijgen namelijk de komende 6 dagen de kans om de Batman: Arkham-serie en LEGO Batman Trilogy te downloaden om er vervolgens voor altijd van te mogen genieten.

Sinds de lancering van Epic Games’ eigen virtuele gamewinkel, de Epic Games Store, staat de maker van Fortnite regelmatig onder vuur voor het platform. Nu, op papier is het een zeer gunstig platform voor zowel ontwikkelaars als gamers, maar de agressieve keuzes die Epic Games maakt om de winkel relevant te maken worden veelal als negatief gezien.

Arkham
Nu ben ik het daar behoorlijk mee eens, maar hey, gratis games is gratis games. Het zijn daarbij niet de minste titels die je gewoon in je virtuele broekzak mag steken. De Arkham-franchise is sinds de eerste game uit 2009 alom geprezen voor de briljante combat, sfeervolle wereld en een solide verhaal.

Sinds Arkham Asylum, een game die zich volledig in het gekkenhuis van Gotham City afspeelde, is de franchise steeds groter en open-wereld geworden. In eerste instantie zorgde dat voor een rommelige launch van de laatste game, maar uiteindelijk is de franchise tot op de dag vandaag goed voor indrukwekkende combat, prachtige graphics en een hoop Bat-tastische gameplay in een open wereld op. Serieus, er zijn weinig franchises met zo’n unaniem goede score als de Arkham-serie. Check het!

[gv data=”VpXUIh7rlWI”][/gv]

LEGO
Voor de kids onder ons is er daarbij ook nog eens de LEGO Batman-serie die gratis te downloaden is. Ok, wie houd ik voor de gek, de LEGO-games zijn geweldig voor mensen van alle leeftijden. De combinatie van grappige LEGO-situaties (zoals het knullig uit elkaar vallen van bijvoorbeeld de Batmobile) tot het oplossen van LEGO-georiënteerde puzzels maakt iedere game met LEGO-thema een traktatie.

Voeg daar aan toe dat de games eigenlijk het gehele Batman-canon bevatten (zoals eerder Star Wars, Lord of the Rings en Marvel aangepast werden) en je hebt een heerlijke ode aan een franchise die al decennia lang ontzettend populair is.

De actie van Epic Games Store loopt nog tot en met donderdag 26 september. Download je Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight, Lego Batman: The Videogame, Lego Batman 2: DC Superheroes en Lego Batman 3: Beyond Gotham voor de ‘deadline’, dan mag je ze dus tot het einde der tijden spelen.

Lees ook: Hoeveel Legosteentjes waren nodig voor deze Batmobile?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *