Zo gebruik jij voortaan Spotify Premium 3 maanden gratis

Zo gebruik jij voortaan Spotify Premium 3 maanden gratis
Niet één, maar drie maanden genieten van Spotify Premium.

De muziekstreamingdienst Spotify voelt de hete adem van concurrenten in de nek. Het Zweedse bedrijf moet dus continu nieuwe dingen verzinnen om de strijd met de concurrentie te blijven aangaan. Onder andere Apple Music is een stevige concurrent waar Spotify pijn van voelt.

Spotify kost 9,99 euro per maand. Nieuwe gebruikers kunnen de premium variant van de dienst een maand lang gratis uitproberen. Daar is per vandaag verandering in gekomen. De muziekdienst heeft bekendgemaakt de proefperiode te verlengen. Nieuwe klanten kunnen Spotify niet slechts één maand genieten van Premium, maar drie maanden. Spotify heeft de verandering wereldwijd doorgevoerd.

Na die periode van 90 gratis dagen Premium zal het proefabonnement automatisch worden omgezet naar een betaalde vorm. Wie zijn abonnement handmatig stopzet kan zo drie maanden vrijblijvend gratis gebruik maken van Spotify Premium. De dienst hoopt zo tegenstand te kunnen bieden tegen onder meer Apple Music, die al langer een proefabonnement van drie maanden in het gamma heeft. Het grote verschil is dat Spotify ook een gratis vorm heeft. Apple Music heeft dat niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *