Yes! OnePlus overweegt deze functies voor de 7 Pro

OnePlus 7 Pro – Apparata review
En dat zou van de OnePlus 7 Pro een nog betere telefoon maken.

OnePlus heeft een dijk van een smartphone neergezet met de 7 Pro. Zoals je in onze review kon lezen is de telefoon echter niet perfect. Er missen een aantal dingetjes. Sommige zaken kunnen door het techbedrijf zelf worden opgelost door middel van een software update. Nu lijkt het erop dat het merk inderdaad overweegt de 7 Pro te verbeteren door middel van updates.

Op het community forum van het merk praat OnePlus met fans over feedback. OnePlus staat immers bekend als een bedrijf dat luistert naar de klanten. Naar aanleiding van feedback is OnePlus een onderzoek gestart naar de mogelijkheden. Zo overweegt het merk voor de 7 Pro een update uit te brengen die filmen met de groothoeklens mogelijk maakt. Dit zagen we in onze review als een minpunt en het zou mooi zijn als OnePlus dit puntje oppakt.

Ook overweegt het merk Always On Display/AOD naar de 7 Pro te brengen. Dit is eveneens een veelgevraagde feature, aangezien het met een OLED-scherm prima mogelijk zou moeten zijn. Merken als Samsung en Huawei bieden wel AOD aan op de OLED-smartphones.

Lees ook: Dit is gewoon een OnePlus 7 Pro, maar dan veel goedkoper

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *