Yes! Netflix-serie Black Mirror blijft nog wel even

Yes! Netflix-serie Black Mirror blijft nog wel even
Goed nieuws voor fans van de tv-serie.

De science-fiction televisieserie Black Mirror krijgt een vijfde seizoen. Dat heeft het programma vandaag bekendgemaakt via een teaser op sociale media. De Netflix-serie is populair door zijn originele insteek. Elke aflevering vertelt een nieuw verhaal. Vaak met een morale gedachte zodat je na de aflevering wat te bespreken hebt met je Netflix-maatje, of bij de koffiecorner op het werk.

Eind 2017 lanceerde Netflix het vierde seizoen van Black Mirror. Zoals bij elke serie is niet elke aflevering even sterk. Toch zaten er ook in het vierde seizoen weer een aantal toppers tussen.

Over het nieuwe vijfde seizoen is nog niets bekendgemaakt. Waar de verhalen over zullen gaan en wanneer het nieuwe seizoen te zien is op Netflix is dus koffiedik kijken. Verwacht echter de komende maanden nog niks, aangezien het vierde seizoen recent is verschenen op de streamingdienst.

4 reacties

  1. Toffe serie. Zelfs de mindere afleveringen. In het begin denk je snel het moraal van het verhaal te kennen maar dan wordt je compleet op een dwaalspoor gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *