Yes! Deze spannende serie krijgt een vervolg

Yes! Deze spannende serie krijgt een vervolg
En de trailer voor het nieuwe seizoen is hier.

De spannende serie Killing Eve is zo’n pareltje die uit onverwachte hoek kwam. In deze serie volgen we MI6 medewerker Eve die akelig dichtbij huurmoordenares Villanelle komt te staan tijdens een undercover operatie. De serie brengt spannende ontwikkelingen met zich mee en eigenlijk wil je het seizoen in één ruk uitkijken.

In Nederland was de serie sinds december te zien op NPO 3. Niet alleen wij zijn enthousiast. Ook online reageerde men enthousiast op het eerste seizoen. Niet zo vreemd is het dan ook dat er een tweede seizoen gaat komen en de makers hebben vandaag een trailer voor seizoen twee uitgebracht. Geheel toepasselijk, gezien de sensuele spanning tussen Eve en Villanelle, is de trailer op Valentijnsdag vrijgegeven.

Het was nog even spannend of er een tweede seizoen zou gaan komen. Want, spoiler alert, het eerste seizoen eindigde nogal open. De makers zouden ook een punt achter het eerste seizoen kunnen zetten.

De trailer voor seizoen twee brengt al meteen een bepaalde spanning met zich mee. Hoe gaan de ontwikkelingen tussen de MI6 agente en de huurmoordenares verlopen? Killing Eve seizoen 2 verschijnt op 7 april op BBC America en televisienetwerk AMC (bekend van The Walking Dead). Het is niet bekend of de NPO ook het tweede seizoen gaat uitzenden. Mocht dit zo zijn dan zal dit op z’n vroegst tegen het einde van dit jaar gaan gebeuren. Check de trailer hieronder.

[gv data=”KdN4_X850ag”][/gv]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *