Yes! Deze hitserie krijgt een vierde seizoen (spoilervrij) [video]

stranger-things-seizoen-4-onthuld
We moeten nog lang wachten, dus hebben we een ontdekking over seizoen 3.

Netflix heeft met de serie Stranger Things een succes in handen. Ook het derde seizoen wordt belachelijk veel bekeken. Nu steeds meer kaskrakers, zoals ‘Orange is the new black‘ (gestopt) en de Marvel superhelden (naar de concurrent), verdwijnen moet de producent des te zuiniger zijn op hun bestaande klassiekers.

Hoewel Netflix formeel nog niets heeft aangekondigd was het voor fans dan ook goed nieuws dat producent Shawn Levy meldde dat er een vierde seizoen van ‘Stranger Things’ aankomt. In het vierde seizoen verschuift de focus vaker naar gebeurtenissen buiten Hawkins. Overigens hebben Matt en Ross Duffer aangegeven dat daarmee de rek er wat hen betreft uitraakt. Zij betwijfelen dan ook of er nog een vijfde seizoen komt.

Volgens bronnen zijn er al diverse acteurs vastgelegd voor het vierde seizoen. De namen van 14 acteurs zijn buiten discussie. Daarnaast is er een aantal acteurs waarvan men nog niet weet of zij terugkomen. Dit heeft alles te maken met de suspense die rond het einde van seizoen 3 hangt en die men nog niet wil verraden. De cliff hanger is echt spannend, dus zeggen we nog even niets.

Overigens kunnen we wel iets anders verklappen. In het derde seizoen wordt op een gegeven moment een telefoonnummer genoemd. Fans hebben dit telefoonnummer ontcijferd. Toen zij (++1) 618-625-8313 belden kregen zij een zeer bijzondere boodschap over Stranger Things te horen.

Inmiddels hebben de acteurs zich, zonder veel te verklappen, ook uitgelaten over het komende seizoen 4. Deze video zie je hierna.

[gv data=”gmu_AzE3IIo”][/gv]

Het duurt helaas nog wel erg lang voordat de echte fan weer een seizoen ondersteboven kan. Het vervolg komt naar verwachting pas in de tweede helft van 2021 uit.

In het bericht van The Independent, waar wij ons verslag op baseerden kun je, als je de spanning echt niet kunt verdragen, alle spoilers en theorieën lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *