x-connect: één kabel voor al je mobiele apparaten

x-connect
Geen gedoe meer met diverse kabels dankzij de x-connect.

x-connect is het product van een Australische startup. De kabel is multifunctioneel en werkt op apparaten met een Lightning-ingang (Apple) en apparaten met een USB of USB-C ingang (Android). Bovenden is de kabel magnetisch. Volgens de makers sterk genoeg om zelfs te blijven bungelen aan een iPad Air. Bovendien hoef je dankzij de magnetische techniek niet meer zelf de kabel in je telefoon te pluggen.

Er zijn twee verschillende ’tips’. Dit kun je zien als een mini-adapter waarop je de kabel aansluit. Er is een tip voor de Apple Lightning-ingang en een tip voor USB. De kabel en de bijbehorende tips zijn te bestellen in het goud, zilver en een grijze metallic kleur.

De retail prijs moet uiteindelijk op 39 dollar komen te liggen voor de x-connect. De eerste leveringen zullen per maart 2017 plaatsvinden. Via IndieGogo proberen de oprichters het project te funden en dat loopt wel lekker. De Australiërs hadden 30.000 dollar als streefdoel, maar zitten met 80.000 opgehaalde dollars er al dik boven. In de video hieronder kun je zien hoe de kabel op diverse mobiele apparaten kan worden gebruikt.

[gv data=”IZXg-Vxx09I”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *