Wow! Dit drijvende huis is te gek

drijvend huis
Misschien wat voor de nieuwe James Bond-film?

Architectenbureau Schopfer Associates heeft foto’s vrijgegeven van nieuwe drijvende huizen die ze gaan bouwen. De luxe huizen hebben de vorm van een pijlstaartrog, achter het huis is een parkeerplaats en oprit om het drijvende huis te bereiken. De huizen worden binnenkort gebouwd aan de Egeïsche Zee, een deel van de Middellandse Zee tussen Griekenland en Turkije, en zouden eind volgend jaar klaar moeten zijn.

De pijlstaartrog-vormige units hebben in totaal een oppervlakte van 836 vierkante meter, dit is inclusief de oprijlaan, aanlegsteiger (handig), jacuzzi, zandvlakte en vuurplaats die zich buiten het huis bevinden. Het huis heeft boven 3 slaapkamers en beschikt beneden over een open keuken, grote hal en enorme woonkamer met uitzicht over de zee. Bekijk de spectaculaire beelden in deze gallery.

PS: check ook de enorme villa van een Youtube-ster.

20 Comments

  1. Lekker auto-gerelateerd dit 🙁 Morgen hopelijk weer zo’n leuk artikel als gisteren over die youngtimers…

    • @PunicaOase: De autoblog redactie heeft gisteren diep in het apparata archief gegraven om een paar cross-link artikelen op de website te zetten. Daardoor kunnen ze vandaag ongestoord de junkyardrace doen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *