‘WhatsApp videobellen in groepen binnenkort mogelijk’

WhatsApp
Zo blijf je nog langer hangen in ‘s werelds meest populaire berichtendienst.

WhatsApp staat zeker niet stil de laatste tijd. Mocht je zelf altijd de nieuwste versie van WhatsApp gebruiken, dan is het je vast al opgemerkt dat de chatdienst haar eigen emoji heeft gelanceerd. Ook is de Business-variant van WhatsApp in volle gang.

Alsof dat nog niet genoeg is, komt er binnenkort ook ondersteuning voor videobellen met groepen. Dit meldt het doorgaans zeer betrouwbare WABetaInfo, dat vaker de primeur heeft wanneer het aankomt op nieuwe WhatsApp-features. Aangezien er nog geen beelden zijn opgedoken van de feature, moeten we de bron op haar woord geloven.

Videobellen in groepen heeft echter niet de hoogste prioriteit binnen het ontwikkelaarsteam van WhatsApp. De mogelijkheid om verzonden berichten terug te trekken, lijkt voorrang te hebben. Vandaar dat WhatsApp videobellen voor groepen volgend jaar haar opwachting maakt.

Het is al vanaf 2015 mogelijk om via de populaire chatdienst één op één te bellen met een andere gebruiker. Later voegde WhatsApp hier videogesprekken aan toe. Hoewel beide features je in principe niets kosten, gaan er wel MB’s van je bundel af, mits je natuurlijk gebruikmaakt van je mobiele netwerk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *