Video: Microsoft haat de iPad nog steeds

Video: Microsoft haat de iPad nog steeds
Terwijl Apple steeds verder tegen Microsoft aan begint te schuren met de integratie van zoekmachine Bing in Siri, kiezen ze in Redmond keihard te tegenaanval. De iPad zuigt, en iedereen moet het weten, aldus Microsoft.

Een maand geleden gooide Microsoft al een soortgelijke reclame online. Destijds werd het gebrek aan multitasken op een ludieke manier aangetoond. Nu is Apple’s tablet het mikpunt van hoon & spot omdat er geen SD-kaart ingestoken kan worden. En uitzoomen alsook multitasken (meerdere apps naast elkaar draaien op hetzelfde scherm) ontbreekt, wat even subtiel duidelijk wordt gemaakt door de stem van Siri. Ze vergelijken de iPad met een goedkopere Dell XPS 10 die op Windows RT draait, en dit uiteraard wel allemaal kan.

Cheap shots van een gevallen soft- en hardwarebouwer, of heeft Microsoft het recht om die duivelse iPad, die iedereen maar blijft kopen, aan te vallen? Oordeel zelf.
[gv data=”-UGxKX6IU1U”][/gv]

4 Comments

  1. Pfft , wat een b*llsh*t
    ipad loopt nooit vast en moet je nooit opstarten , moet ook niet elke 14 dagen een veiligheidsupdate doen en ook geen virusscan hebben

    ipad mag nog 3 keer duurder zijn , ik koop hem nog

    En een sdkaart is ook al niet nodig voor mij !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *