Video: is dit de nieuwe Nexus 7?

Nexus 7 2.0 gelekt in video
Toen Google vorig jaar in samenwerking met Asus de Nexus 7 tablet presenteerde bleek al snel dat ze goud in handen hadden. Goede specificaties, gecombineerd met een lage prijs zorgden ervoor dat de 7-inch tablets niet aan te slepen waren. Binnenkort zal Google de opvolger onthullen en de eerste beelden lijken al gelekt te zijn.

Volgende week woensdag (24 juli) houdt Google een evenement in San Francisco waar naar verwachting Android 4.3 (Jelly Bean) en de tweede versie van de Nexus 7 gepresenteerd zullen worden.

Website AndroidCentral kreeg via een kuchende man in een regenjas alvast wat informatie, foto’s en zelfs een video toegespeeld van iets wat haast wel de tweede generatie Nexus 7 moet zijn. Het is nog mogelijk dat we hier te maken hebben met een pre-productie exemplaar of een prototype, maar waarschijnlijk komt het in grote lijnen overeen met de productieversie.

Qua specs wordt er gesproken over een 5 megapixel camera aan de achterkant, Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor en 4GB RAM. Eerdere geruchten spraken over een nieuw Full HD scherm. Qua opslagcapaciteit zou er gekozen kunnen worden tussen 16GB en 32GB. In de VS komen de prijzen te liggen op $229 (16GB) en $269 (32GB).

Er zou ook sprake van zijn dat de eerste generatie Nexus 7 leverbaar blijft voor een prijs van zo’n $150.

Nexus 7 2.0 prijzen

[gv data=”HXrcUyCVA6c”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *