Vanaf 10 uur is Fortnite down voor een update

fortnite-serveronderhoud
Forse update 9.20 vraagt server-onderhoud en dus downtime.

Vandaag voert Fortnite de update naar versie 9.20 uit. Deze update is relatief zwaar. Een van de belangrijkste nieuwe spelelementen is de ‘storm flip’. Hoe deze precies werkt is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat je een storm met deze tool kunt controleren of juist kunt inzetten tegen een tegenstander. De toepassing lijkt daarmee op de stinkbom, maar met een extra functie. Men verwacht dan ook dat de stinkbom de update niet gaat overleven.

Ook verwacht men dat de revolver en zwaardere schietwapens terugkeren in het spel. Ook gaan er geruchten over een nieuw pack legends. De eerdere teaser ‘Neo Legends Pack’ lijkt daarop te duiden. Wellicht komen er ook nieuwe skins of outfits. Ook gaat het gerucht dat men de Boom Bow iets minder krachtig gaat maken. Gebruikers vinden de hoeveelheid schade namelijk ‘overkill’.

Naast deze spel-ingrepen heeft Epic Games een aantal bug-fixes op het spel staan. In tegenstelling tot de communicatie over andere updates blijft het erg stil bij de ontwikkelaar. Men speculeert dan ook steeds sterker op een fikse verrassing.

In ieder geval is Fortnite vanaf 10 uur vanochtend down, men verwacht dat dit zeker 2 tot 3 uur gaat duren.

Bron: dailystar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *