UPC komt met nieuwe abonnementen; goedkoper en sneller

UPC komt met nieuwe abonnementen
Zoals elk jaar vernieuwt UPC zo begin september de alles-in-een pakketten. Met de keuzes die vanaf komende woensdag ingaan lijkt het thema ‘sneller en goedkoper’ te zijn, en als er iets is wat wij leuk vinden is het rap internet en geld in onze zak.

Het basispakket begint bij 40 euro per maand, hetzelfde als voorheen. Voor dat geld krijg je een downloadsnelheid van 50 Mbps, en extra digitale en HD-zenders ten opzichte van voorheen. Bij alle pakketten zit ook telefonie over de vaste lijn, voor diegene die graag een regiocode voor zijn telefoonnummer heeft..

Voor een tientje meer dan de instapper krijg je 120 Mbps aan downloadsnelheid in het Alles-in-1 Power pakket. Dit kostte voorheen 57,50 euro, en is dus wat goedkoper geworden. Ook krijg je dan 70 digitale zenders, waarvan 15 in HD.

Het grootste pakket is Alles-in-1-Extra-Power. Dan krijg je 200 Mbps aan downloadsnelheid voor 64,50 euro per maand, samen met meer dan 110 digitale zenders, waarvan 32 in HD. Je zit bij dit abonnement overigens wel vast aan de Horizon box, een dienst met grote beloftes die hij tot op heden nog niet na heeft weten te komen.

Het lijkt er op dat de kabelmaatschappij de druk van glasvezel begint te voelen. Nu dit supersnelle netwerk op steeds meer plaatsen beschikbaar wordt, ziet UPC zijn klanten aangetrokken worden door de sirenezang van snel internet. De aangepaste abonnementen lijken er op gericht te zijn om mensen toch weer bij de kabelaar te houden.

Op bepaalde plekken wordt er getest met 500 Mbps internet, en de verwachtingen zijn dat tegen het einde van het jaar dit landelijk uitgerold wordt.

Nog geen reacties

  1. Zodra ik van dit UPC abonnement af kan doe ik het.
    Internet = prima, dus dat is dan ook het enige wat ik wil. Digitale tv heeft geloof ik nog nooit gewerkt.

  2. En dan nog 19 euri vaste kabelkosten.
    Valt dus wel mee hoe “goedkoper” dat wordt.
    Ik heb al een jaar of 4 een abo met alles in 1, 120mb, onbeperkt bellen naar vast, digitaal royal met hdr voor 50 euri. met vaste kabelkosten erbij ben ik dus met mijn 4 jaar oude abo nogsteeds goedkoper uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *