Uitgebreide aanpasmogelijkheden in Need for Speed Payback

Uitgebreide aanpasmogelijkheden in Need for Speed Payback
Payback borduurt verder op het systeem dat werd geïntroduceerd in het laatste deel.

Later dit jaar verschijnt Need for Speed Payback. Een nieuwe arcade racegame van EA Games. In NFS Payback heb je een vrije wereld waar het draait om racen, politieachtervolgingen en tuning. Volgens de makers zal dit de grootste virtuele wereld zijn die een Need For Speed-game ooit heeft gezien.

Twee jaar geleden kwam EA Games met Need for Speed. Een reboot van de racefranchise. Het spel bracht tuning terug en het draaide weer om old school straatracen. Met die gedachte in het achterhoofd komt de gamestudio twee jaar later met Need for Speed Payback. Het tuning-systeem is aangepakt en de aanpasmogelijkheden zijn een een stuk uitgebreider in vergelijking met Need for Speed 2015. In een vandaag verschenen trailer doet EA het een en ander uit de doeken.

Zo kunnen alle delen van de carrosserie gepimpt worden. De bodykits zijn afkomstig van echte merken zoals Voltex of Liberty Walk. Qua wagenpark is er voor elk wat wils. Van een Datsun 240Z of een BMW M2 tot een Lamborghini Huracán.

EA heeft geluisterd naar de kritiek. Zo speelde het vorige deel zich enkel ‘s nachts af. Need For Speed Payback kent daarentegen een dag- en nacht-cyclus. Er zijn vijf verschillende raceklassen (Race, Drift, Off-Road, Drag en Runner). Elke klasse kent eigen evenementen waaraan de speler kan deelnemen. Door te racen verdien je Speed Cards. Met deze kaarten kun je je auto pimpen en sneller maken.

Need for Speed Payback is vanaf 10 november verkrijgbaar voor Xbox One, Playstation 4 en PC. De nieuwe trailer kun je hieronder bekijken.

[gv data=”rjPUq4Hs5UM”][/gv]

Meer games? Check hier de 11 meest verslavende racegames.

20 Comments

 1. Heb de vorige gespeeld op m’n PC maar man man man wat een slecht geoptimaliseerde game…

 2. Klinkt goed, maar geen tijd om te gamen.
  Rij wel een extra rondje in mijn eigen gebakkie voor vermaak

 3. Kan niet wachten om met een getunede datsun een huracan de stront voor zn ogen te rijden….

 4. Een 240z met Liberty Walk tuning. Heiligschennis maar ben toch wel benieuwd ? Misschien wordt het ook wel weer de eerste NFS die ik koop sinds Carbon en Shift2

 5. Moet ik dit zien als retro gamen? Of vinden mensen dit serieus nog interessant? Als je een beetje van het racen ben zijn er echt zoveel betere games voorhanden.

 6. Ik wil meer politie, Most Wanted! Heel veel politie. De gewone races vond ik maar saai, de politie missies waren geweldig! Tik er 50 aan en vlucht, dat soort missies

 7. Geef mij maar weer NFS High Stakes of Porsche Unlimited…. Dat hele tunen kan mij gestolen worden

 8. Werkelijk uren lang nfsu2 gespeeld! Vond dat echt een fantastisch spel! Heb m’n PlayStation letterlijk kapotgespeeld met dit spel?

 9. Renake van nfsu2 zou de bom zijn. Civicje a la F&F maken, de Escalade om te showen, de 350Z als dikke handling hero. Sjieke van deze game was dat als je alle upgrades op je startauto toepaste, deze niet onderdeed voor de rest t/m het einde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *