Top 10: de meest gedownloade films vd week [w32y2014]

Maleficent (Angelina Jolie)
Hier zijn ze, de meest gedownloade films via BitTorrent van de afgelopen week. Met deze week een boze heks in een aantrekkelijke verpakking op één.

De nieuwe nummer 1 is de Disney-klassieker ‘Sleeping Beauty’, maar dan vertelt vanuit het perspectief van de boze heks Maleficent (Angelina Jolie), die op de geboortedag van Doornroosje een vloek over haar uitspreekt dat het meisje zich op haar zestiende zal prikken aan een spinnewiel en zal sterven. IMDb is er met een 7,4 best positief over. De lijstaanvoerder van vorige week, het tweede deel uit de Captain America-trilogie, is daardoor verstoten naar de 2e plek. De derde plek is voor Divergent.

X-Men: Days of Future Past staat opnieuw in de lijst (4) en verderop komen we de actiekomedie Brick Mansions tegen als derde nieuwkomer. De film, waarin de overleden acteur Paul Walker zijn laatste acteerprestaties laat zien, gaat over de criminele onderwereld van Detroit. Straten worden overspoeld met geweld en drugs en de corruptie beïnvloedt de levens van velen. Voor Lino (David Belle) is elke dag een strijd voor een eerlijk leven. Maar wanneer een drugsbaron zijn vriendin ontvoert, leidt dat tot de samenwerking met Damien Collier (Paul Walker), een undercover agent die de betrokkenheid van de drugsbaron in iets veel ergers onderzoekt – een plan om de hele stad te verwoesten. Klinkt gezellig. De laatste nieuwkomer is een webrip van Godzilla, met een hoofdrol voor Bryan Cranston.

1. (-) Maleficent – IMDb: 7,4
[gv data=”w-XO4XiRop0″][/gv]

02. (1) Captain America: The Winter Soldier – IMDB: 8,1
[gv data=”7SlILk2WMTI”][/gv]

03. (2) Divergent – IMDB: 7.2
[gv data=”sutgWjz10sM”][/gv]

04. (-) X-Men: Days of Future Past (HDrip/TS) – IMDb: 8,4
[gv data=”gsjtg7m1MMM”][/gv]

05. (4) 22 Jump Street (TS) – IMDB: 7,8
[gv data=”v9S_dYuq0vE”][/gv]

06. (3) The Amazing Spider-Man 2 – IMDB: 7.4
[gv data=”nbp3Ra3Yp74″][/gv]

07 (-) Brick Mansions – IMDb: 5,8
[gv data=”n-kIpUSByUM”][/gv]

08. (6) The Expendables 3 (DVDscr) – IMDB: Onbekend
[gv data=”4xD0junWlFc”][/gv]

09 (-) Godzilla (Webrip) – IMDb: 7,1
[gv data=”vIu85WQTPRc”][/gv]

10. (5) Dawn of the Planet of the Apes (TS) – IMDB: 8.3
[gv data=”3sHMCRaS3ao”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *