Nieuw in Whatsapp: stickers en tekeningen op foto’s

Whatsapp krijgt stickers en emojiJe ziet het steeds vaker. Foto’s met gekke maskers, stickers en en emoji erop geplakt. Meestal komen deze bewerkte foto’s uit Snapchat. Vanaf vandaag kun je deze gekke effecten ook toepassen in Whatsapp.
Met de nieuwe camerafuncties van WhatsApp kun je nu op jouw foto’s en video’s schrijven en tekenen, maar ook emoji’s toevoegen om jezelf te uiten.

Wanneer je een nieuwe foto of video maakt of er één deelt die al op je telefoon aanwezig is, komen automatisch de nieuwe bewerkingsopties tevoorschijn komen. Of je nu een groot rood hart tekent om iemand te laten zien hoeveel je hem of haar mist of jouw favoriete emoji toevoegt; soms zegt een foto toch echt meer dan duizend woorden. Probeer ook eens tekst toe te voegen Of verander de kleur en lettertype.

De WhatsApp-camerafunctie ondersteunt nu ook de flits voor de camera aan de voorkant van je telefoon zodat je de perfecte selfie kunt maken. Bij weinig licht en in de avond zal dit jouw scherm verlichten en de kwaliteit van jouw foto verbeteren. We hebben ook een zoom-functie toegevoegd voor het opnemen van video’s. Sleep je vinger simpelweg omhoog en omlaag om in- en uit te zoomen. Om snel tussen de camera aan de voor- en achterkant van je telefoon te wisselen, dubbeltik je op het scherm.

Deze nieuwe camerafuncties zullen vanaf vandaag op Android-telefoons beschikbaar worden gesteld en binnenkort ook op iPhone. We hopen dat je deze nieuwe functies met plezier gebruikt wanneer je jouw volgende foto of video deelt.

Whatsapp is in hoog tempo bezig nieuwe functies toe te voegen. Deze functie gaat je veel tijd besparen.

Vorige week werd al bekend dat Whatsapp nu ook samenwerkt met Siri.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *