Titanium iPhone X case kost meer dan iPhone X zelf

Titanium iPhone X case
Omdat het nieuwe paradepaardje van Apple nog niet duur genoeg is van zichzelf.

Nog enkele weken wachten en de iPhone X ligt eindelijk in de winkels. Gelukkig maar, want dan kun je in de tussentijd flink wat overuren maken om het belachelijk dure speeltje in huis te halen. Wanneer je binnenkort met een waar kapitaal in je broekzak loopt, wil je natuurlijk wel een iPhone X case die geen afbreuk doet aan jouw toestel.

Niet alleen moet het hoesje genoeg bescherming bieden, maar een beetje klasse en stijl erbij kan ook geen kwaad. Als je toch bezig bent, kun je net zo goed de iPhone X Advent Titanium case kopen van Gray. Ben je er in ieder geval van verzekerd dat jouw toestelletje krasvrij blijft.

Helaas is een titanium iPhone X case niet heel goedkoop. Zeker niet wanneer het met de hand is gepolijst, machine getextureerd en gelaserd is met een serienummer om haar exclusiviteit aan te duiden. Casemaker Gray is dan ook zeker geen alledaagse hoesjesmaker.

Titanium iPhone X case

Je kunt ervoor kiezen om voor het topmodel Advent Aurora van 1295 dollar te gaan, maar je hebt al een titanium iPhone X case van Gray voor slechts 645 dollar. Ben je meer een fan van 24-karaats goud, dan hoef je slechts 1145 dollar neer te leggen. Koopje, toch?

Nog geen reacties

  1. Lijkt wel erg op die dingen van Alieexpres. Alleen daar kosten ze een tientje. Straks vast ook voor de iPhone X te krijgen. Dan reken ze natuurlijk wel de premium prijs van 12,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *