Tip: GRATIS geld in GTA: Online en Red Dead Online!

Tip: GRATIS geld in GTA: Online en Red Dead Online!
Een kans die je niet moet laten liggen.

Games als Grand Theft Auto: Online en Red Dead Online zijn geweldig, maar ook erg vermoeiend. Je moet immers uren grinden om een specifieke item in handen te krijgen. In het geval van Grand Theft Auto: Online kan dat een boot, huis of auto zijn. In het geval van Read Dead Online zijn dat bijvoorbeeld wapens.

Als Rockstar met een actie komt dan is dit altijd mooi meegenomen. Zo introduceert het bedrijf regelmatig dubbel XP/Money modes zodat je sneller geld kunt verdienen. Dat is leuk, maar je moet er nog steeds voor werken. Met deze tip hark je gratis en zonder al te veel moeite een extra zakcentje binnen. Dit is wat je moet doen.

In het kader van de veiligheid van je account motiveert Rockstar om je Social Club-account beter te beveiligen door middel van twee-staps verificatie. Iedereen die zijn gelinkte Social Club-account voorziet van twee-staps verificatie krijgt een in-game bonus. In het geval van Grand Theft Auto: Online gaat het om een bankstorting van 500.000 dollar. In Red Dead Online kunnen gamers rekenen op 10 goudstaven. Heb je al twee-staps verificatie dan hoef je je geen zorgen te maken. Ook jij komt dan in aanmerking voor die bonus. Doen dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *