Tim Cook in verdediging over AirPods: ‘blijven stevig zitten’

tim cook airpod
Dit zou komen doordat er geen draadjes aan vast zitten. Natuurlijk, Tim.

Tim Cook was vandaag te gast tijdens de ochtendshow van ABC News. Uiteraard had hij weer een aantal mooie verkooppraatjes voorbereidt. Zo zou de iPhone 7 onder andere ‘killer’ foto’s maken. Uiteraard kwamen ook de veel bekritiseerde AirPods ter sprake. Tim Cook is het uiteraard niet met die kritiek eens.

Zo zouden de AirPods beter in je oor blijven zitten dan de traditionele Earbuds. Reden daarvoor zou zijn dat er geen touwtjes aan vastzitten. De touwtjes zouden de oortjes namelijk naar beneden trekken en overal achter blijven haken. Dat probleem zou zich nu dus niet meer voor moeten doen. Maar goed, als de AirPods toch een keer los gaan zitten, ben je ze wel gelijk kwijt. En 180 (!) euro lichter.

Dat hele idee van de AirPod Savety Straps kan dus ook de prullenbak in als we Tim Cook moeten geloven. Bekijk het interview hieronder.

[gv data=”X96GiIp9SF8″][/gv]

4 Comments

 1. Hij heeft wel een punt. Mijn koptelefoon valt alleen uit als de kabel blijft haken. Het probleem van deze airpods is simpelweg de prijs. De kans dat je ze verliest is misschien klein. Maar als je ze verliest hang je meteen voor € 180 in de touwen. Dat is wel erg veel geld.

 2. Tuurlijk heeft hij gelijk. Waarom zouden de draadjes in godsnaam iets te maken hebben met het blijven zitten van de oortjes?? Binden jullie die als een strik rond het hoofd?

 3. Nah we kunnen er weer om lachen …MAAR de eerste mensen met een mening die ze DAADWERKELIJK in de oren hebben gehad zeggen bijna allemaal dat ze er niet zomaar uitvallen.

  Zelfs niet met ” headbangen / joggen / hoofd hard schudden. Ook zeggen een aantal van deze mensen dat het te maken kan hebben omdat er geen draad aanzit. Draad is gewicht …. en beweegt ( trekt ) extra tijdens het headbangen bijvoorbeeld.

  Moet ook pomoek gelijk geven ….. heb EarPods die eigenlijk nooit uitvallen … behalve wanneer mijn draad strak zit of ik blijf haken.

  Dus voor dekzekerheid tijdens joggen even een ” safety strap ” aanklikken ( goh goh ) en verder zal het waarschijnlijk weinig problemen geven. Ze zitten zelfs met een magneet vast in het doosje waarin z geleverd worden … dus ook daar vallen ze niet zomaar uit.

  Voorbeeldje ( techradar )

  Do they stay in your ear? So far, we gave them a solid “early 90s grunge headbanging” test and they didn’t fall out once. That’ll vary for people with different ear shapes, of course.

  MAAR …. hangt ook af hoe je oor is gevormd natuurlijk. Conclusie .. vallen de meegeleverde EarPods niet uit …. dat deze zeker niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *