Tim Cook: “Huidige manier van TV kijken is ouderwets”

Tim Cook vindt onze manier van tv kijken ouderwets
Nadat Apple CEO Tim Cook een aantal dagen geleden de nieuwe iPhones en de Apple Watch aankondigde, krijgen we nu alweer hints over een mogelijk nieuw product van het techbedrijf.

In een interview met PBS liet Cook weten dat Apple nog steeds een grote interesse heeft in televisies. Volgens de CEO zijn we met de huidige manier van televisie kijken blijven hangen in de jaren 70. Hij voegt daar aan toe dat eigenlijk alles met de tijd is veranderd, behalve het aanzetten van de televisie. Daarnaast uit hij ook felle kritiek op de interface van de huidige televisies.

Maar wanneer de interviewster aan Cook vraagt hoe Apple hier verandering in zou kunnen brengen, wist hij niet zo snel wat hij moest zeggen. Hij wees de interviewster op de Apple TV en dat het bedrijf zich wil blijven ontwikkeling op het gebied van televisie.

Volgens trouwe Apple-volgers komt het bedrijf voor het einde van dit jaar nog met een evenement, waar hoogstwaarschijnlijk de iPad in het middelpunt van de belangstelling staat. Toch bestaat er ook een kans dat Apple met een update komt voor de Apple TV of zelfs met een hele nieuwe Apple televisie-set.

[gv data=”oBMo8Oz9jsQ”][/gv]

2 Comments

  1. Welkom op appleblog waar apple het enige techbedrjf is dat zorgt voor (schijnbaar) nieuwswaardige content!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *