Tekeningen opgedoken van ontwerp iPhone 7 Pro

iPhone 7
Onze Japanse collega’s hebben weer wat interessante details over de iPhone 7. Dit keer zijn het schetsen van het ontwerp van een ´iPhone 7 pro´. Vragen: hoe betrouwbaar zijn deze tekeningen, en wat vertellen ze ons over de allernieuwste iPhone?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de tekeningen, die als eerste zijn gepubliceerd door het Japanse Mac Fan en vervolgens gepost door blog Macotakara, laten zien dat deze iPhone 7 Pro hetzelfde formaat heeft als de 6s Plus, maar minus een headphone jack en inclusief dubbele iSight cameras.

Het is lastig iets te zeggen over de betrouwbaarheid van dit gerucht. Hoe MacFan aan de tekeningen is gekomen is niet duidelijk, en het doorgaans betrouwbare Macotakara plaatst de informatie zonder hierover een oordeel te vellen.

Als de tekeningen kloppen, dan zal het wegvallen van de koptelefoonaansluiting geen platter toestel opleveren, wat aanvankelijk juist als een belangrijk motief voor deze ontwerpkeuze werd gezien.

Veel van de huidige geruchten over een iPhone 7 hebben betrekking op de headphone-jack en een bijgeleverde koptelefoon.
Eerder zagen we berichten over al dan niet standaard bijgeleverde Bluetooth-oortjes, een koptelefoon met noisecancelling-technologie, en een patentaanvraag voor een koptelefoon die probleemloos kan schakelen tussen draadloos en kabelverbinding.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *