Taycan en meer Porsche-nieuws voor Gran Turismo Sport

Taycan en meer Porsche-nieuws voor Gran Turismo  Sport
De elektrische auto komt naar het populaire racespel.

Tijdens de International Auto Show (IAA) in Frankfurt hebben Porsche en game-ontwikkelaar Polyphony Digital Inc een mooie aankondiging gedaan. De Duitse autobouwer gaat de samenwerking met de ontwikkelaar (en dus de Gran Turismo-games) verder uitbreiden.

De aankondig kwam meteen met het nieuws dat er twee nieuwe Porsches naar Gran Turismo Sport zullen komen in een toekomstige update. Het gaat hier om de Porsche Taycan Turbo S en de Porsche 917 Living Legend. Laatstgenoemde is nog in ontwikkeling voor GT Sport en komt pas medio 2020. De Taycan is al vanaf oktober speelbaar in de game. Als derde werkt Porsche aan een Vision conceptauto die uiteindelijk ook zijn weg zal vinden naar de wereld van Gran Turismo.

Taycan en meer Porsche-nieuws voor Gran Turismo  Sport

De Taycan zal als gratis toevoeging naar de game komen. Porsche en de makers van Gran Turismo zeggen de afgelopen negen maanden hard te hebben gewerkt om de Taycan als speelbare auto in het spel te krijgen.

Motorsport is part of our DNA and racing games offer great opportunities to drive a Porsche yourself on the racetrack. The multi-award-winning ‘Gran Turismo’ franchise is the perfect partner for offering our fans the opportunity of having a Porsche experience in racing games. To further strengthen our esports engagement also has highest priority. – Kjell Gruner, Vice President Marketing Porsche AG

[gv data=”P9qXZxZ6ZQQ”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *