Strijd om de streamer gaat verder [trailers]

streams-netflix-apple-tv-plus-disney-plus
Ook deze week troeven Netflix, Disney + en Apple TV Plus elkaar af.

Vorige week zagen we al dat de streamingdiensten haast elke dag nieuwe dingen publiceren om de potentiële klanten warm te maken voor hun diensten in aanloop naar november, wanneer Apple TV Plus en Disney Plus live gaan. Ook deze week regent het weer nieuwtjes.

Netflix: Nederlands en kaskrakers
Via Twitter kondigde Netflix met bovenstaande foto aan dat de hitserie ‘Undercover’ een tweede seizoen krijgt dat we in 2020 kunnen verwachten. Ze gaven nog geen trailer vrij. Wel is duidelijk dat kickboksheld Rico Verhoeven ook een rol gaat spelen. Spannend!

Wel gaf Netflix een teaser vrij van een nieuwe Nederlandse Netflix Original. De psychologische horrorserie ‘Ares’ vertelt het verhaal van een groep studenten die in een studentenhuis leeft waar allerlei duistere geheimen uit de Nederlandse geschiedenis mee verbonden zijn. Alleen de uitverkoren halen de hoofdmaaltijd die vanaf 17 januari wereldwijd wordt opgediend. Formeel is dit zelfs de eerste Nederlandse Netflix-productie, aangezien Undercover een samenwerking was met België.

[gv data=”SGBO-MInVFw”][/gv]

Ook kondigde Netflix deze week met een trailer het vierde seizoen van een andere hitserie aan. Stranger Things 4 verschijnt volgend jaar en men gokt op basis van de hints in de trailer dat dit op 4 november (Thanksgiving) is.

[gv data=”GBot5ponu94″][/gv]

Apple TV Plus bekijkt de zaken van een andere kant en probeert het brave imago van zich af te schudden.

Servant
Tot nu toe waren de aankondigingen van Apple wat braaf, in de zin dat er vooral programma’s met een sociaal-maatschappelijke component werden aangekondigd. Met Servant komt daar verandering in. Men belooft met de serie van M. Night Shyamalan een psychologische thrillerserie die draait om een gezin dat hun dode baby vervangt door een levensechte pop en daar een nanny voor inhuurt. Volgens de ronkende intro geeft de Nanny een nieuwe dimensie aan het begrip ‘creepy’. Men begint vanaf 1 november met een eerste serie van 10 afleveringen. Als dat succesvol blijkt is er genoeg materiaal voor zes seizoenen.

[gv data=”lnYIcec-Ofk”][/gv]

Snoopy in space
Nu zou je verwachten dat Disney Plus alle tekenfilmhelden wel zo’n beetje heeft, maar dat is buiten Apple gerekend. Apple heeft namelijk Snoopy in de portefeuille. Met deze trailer van Snoopy in Space presenteert zij het exclusieve debuut van Snoopy als ruimtereiziger voor de NASA. Hoe dat afloopt zie je ook vanaf 1 november op Apple TV Plus. Natuurlijk kun je wel alvast even in de stemming komen.

[gv data=”yAQhiWNWHSw”][/gv]

Disney Plus pakt het ook groots aan. Naast de vele series produceert zij ook onverkort verder aan films. Daarom zien we deze week maar 1 trailer voor de tv-stream en is verder de aandacht gericht op de wereldpremiere van een film, maar wellicht komt deze ook naar Disney Plus als hij de bioscopen uit is.

Noelle
Met deze trailer kijkt Disney alvast vooruit naar de feestdagen, want dan gaat deze seizoensfilm op Disney Plus in première. Het verhaal draait om de zus van de jongeman die de kerstman mag opvolgen. Eerst voelt ze zich naar omdat zij niets belangrijks te doen heeft rondom haar favoriete familiefeest, maar dat verandert als haar broer vlak voor de feestdagen onder de druk bezwijkt en verdwijnt. Zij moet hem vinden en redden om daarmee het kerstfeest wereldwijd te redden. Veel belangrijker wordt het niet, toch?

[gv data=”DBDnQkQUTGU”][/gv]

Maleficent: Mistress of evil
Hij is (nog) niet aangekondigd voor Disney Plus, maar wel vanaf 18 oktober te zien in de bioscopen, de nieuwste klassieker in wording ‘Maleficent: Mistress of evil’. De wereldpremiere vond inmiddels plaats.

[gv data=”0IpPlFlyfdY”][/gv]

Ook gaf men alvast een exclusieve trailer, waarmee we deze weekupdate afsluiten, vrij.

[gv data=”39q8d4P4p6g”][/gv]

Wil je nu al genieten van een lekker avondje bingewatchen? Dan kijk je toch gewoon een van de kijktips van Netflix?

No comments yet

  1. Zowel Disney als Apple lijken de kat nog uit de boom te kijken..
    Best jammer.. Hoopte op wat meer actie. (niet qua filmgenre)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *