Speel de nieuwe Call of Duty dit weekend gratis!

Speel de nieuwe Call of Duty dit weekend gratis!
Jouw weekendplannen zijn bij deze bekend.

Dus jij had nog geen plannen voor het weekend? Gefeliciteerd, je hebt ze nu wel. Activision gooit namelijk een gedeelte van een open beta in het aankomende weekend open. Het gaat hier om een beperkte Alpha test en de eerste kans voor het grote publiek om kennis te maken met de nieuwe Call of Duty.

Vanaf vrijdag 23 augustus gaan de publieke servers live. De makers sluiten deze weer op maandag 26 augustus. Gedurende deze periode is de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare beschikbaar.

Dat gezegd hebbende. Het gaat om een erg beperkte beta. Slechts één modus kan gespeeld worden. Het gaat hier om de 2v2 modus. Er zijn vijf verschillende maps speelbaar. De 2v2 modus is een zogenaamde CQC-setting (Close Quarter Combat) met kleine mappen en potjes in een hoge pace. Het zal vooral op gameplay aankomen, veel van de game zul je niet te zien krijgen.

De beta is voor iedereen beschikbaar, mits je een PlayStation 4 hebt. De beta komt dit weekend exclusief op dit platform beschikbaar. PlayStation Plus is niet nodig om de beta te kunnen spelen. Een trailer van de beta check je hieronder.

[gv data=”whRTQFx-enE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *