Specs tweede LG vlaggenschip lekken uit

LG V20
Blijkbaar worden we dit jaar niet alleen getrakteerd op de LG G6 als nieuwe vlaggenschip van de Koreanen.

Over enkele dagen presenteert LG haar nieuwste vlaggenschip, de LG G6. De opvolger van de ietwat geflopte modulaire G5 lijkt dit jaar écht klaar te zijn voor de Android-strijd met Samsung, Huawei en andere toppers. Naast de G6 heeft het bedrijf echter een tweede troef achter de hand.

Volgens de laatste geruchten zijn enkele specs van het nieuwe LG-vlaggenschip uit de V-serie gelekt. Het zou hierbij gaan om de LG V30. Naar verluidt onderscheidt het toestel zich onder andere door een gloednieuwe Snapdragon 835-chipset, 6GB RAM en een nóg betere audiotechnologie dan de LG V20.

De geruchten zijn zeer interessant te noemen, aangezien het eerste vlaggenschip van LG dat dit jaar uitkomt ook over een degelijke audiokwaliteit moet beschikken. Daarnaast is het zo goed als zeker bevestigd dat de G6 een Snapdragon 821-chipset gebruikt, en dus niet de nieuwe en verbeterde Snapdragon 835-chipset.

Mocht dat laatstgenoemde waar zijn, dan is het niet gek dat LG de V30 wel uitrust met de nieuwste Snapdragon-chipset. Het lijkt er namelijk op dat van alle vlaggenschepen van het eerste deel van 2017 alleen de Galaxy S8-serie beschikt over de nieuwe chipset, die onder andere een stuk energiezuiniger moet werken. Wanneer we meer info over de LG V30 mogen verwachten, is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *