‘Scheur in lucht Fortnite gaat dicht’

'Scheur in lucht Fortnite gaat dicht'
En daarmee komt definitief een eind aan de verwijzing van het einde van het afgelopen seizoen.

In het begin van seizoen 4 werd de wereld van Fortnite opgeschrikt door een meteor. Tegen het einde van het seizoen was een scheur in de lucht zichtbaar. We zitten inmiddels alweer enkele weken in seizoen 5, maar de scheur is nog steeds zichtbaar. Echter is dit niet voor lang meer.

Gamers hebben opgemerkt dat de scheur aan het verdwijnen is. Langzaam maar zeker wordt het minder. Volgens berekeningen van FortniteBRLeaks is de scheur volgende week donderdag compleet verdwenen, zo laten ze weten op Twitter.

De interactieve wereld van Fortnite wordt door Epic Games regelmatig aangegrepen om nieuwe events of features onder de aandacht te brengen. Zo was er eerder een raketlancering en zal de ontwikkelaar voor dit seizoen ongetwijfeld weer nieuwe elementen in petto hebben. Wellicht na het afscheid van de scheur, Epic gaat vooruitblikken op seizoen 6 met een nieuwe actie.

https://twitter.com/FNBRLeaks/status/1028491112271499264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1028491112271499264&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.usgamer.net%2Farticles%2Ffortnites-rift-in-the-sky-is-shrinking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *