Samsung vervangt gratis opzwellende accu Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 batterijprobleem
Naar verluidt zijn er nogal wat mensen die problemen hebben met de batterij van hun Samsung Galaxy S4. Er wordt geklaagd over oververhitting, verminderde capaciteit en zelfs het opzwellen van de accu. Samsung erkent inmiddels dat er problemen zijn en biedt gratis een vervangende accu aan.

Anonieme bronnen bij providers zouden gesproken hebben over zo’n 30% van de klanten die problemen hebben met een Galaxy S4, men klaagt daarbij over problemen met de accu. Het zou oa gaan om telefoons die snel leeg zijn of zichtbare problemen hebben, zoals opzwellen. Of dit ook te maken heeft met ontploffende Galaxy S4’s durven we niet te zeggen. In een verklaring laat Samsung het volgende weten:

We are aware of this issue, which has affected a limited number of customers. We ask all affected customers to please visit their nearest Samsung Electronics service centre, where they can receive a replacement battery for free of charge. We remain committed to providing the best possible user experience for our customers.

Uiteraard zijn wij benieuwd of onze lezers ook problemen ondervinden met de 2600mAh Lithium-Ion accu van de Samsung Galaxy S4. Mocht dat zo zijn, laat het dan vooral weten. (via: trustedreviews.com)

UPDATE: volgens Samsung Nederland zou het hier niet om 30% gaan, maar om minder dan een procent! Daarnaast kan men melden dat klanten met een licht opgebolde batterij zich via het Samsung Service Center kunnen melden en hun batterij gratis kunnen omruilen voor een nieuwe.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_S4_blauw_rood/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

5 reacties

  1. 30% is inderdaad heel veel, maar naar mijn idee is het opzwellen van de accu sowieso een probleem waar veel samsung’s mee kampen naar verloop van tijd.

  2. Kan toeval zijn maar zowel bij mij als bij mijn vriendin last van een opzwellende accu die dan ook echt slecht functioneerd. Door hi opgelost door middel van en nieuwe accu maar vreemd blijft het wel. Wie weet waren het maandag ochtend accu`s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *